Ajankohtaista

Hyrräläiset osallistuvat jälleen perinteisesti meripäiväparaatiin, joka on tänä vuonna torstaina 26.7.2018 klo 18.00 alkaen. Paraatin koreografiatreenit pidetään omalla salilla seuraavasti: to 19.7., ma 23.7. ja ke 25.7. klo 18.00. Harjoitukset kestävät kerrallaan noin tunnin ja 3-6-vuotiailla noin puoli tuntia. Pienimmät osallistujat voivat osallistua vaikkapa vain yksiin harjoituksiin. Vanhempien toivotaan olevan mukana, koska samalla saatte tietoa paraatin asuista, aikatauluista jne. Myös vanhemmat ovat tervetulleita ja toivottuja mukaan marssimaan!
Elokuussa tankotanssissa noudatetaan vielä kesäharjoitusaikatauluja, mutta tarjolla on kuitenkin aikuisten uusi alkeistiiviskurssi! Tervetuoa tutustumaan hienoon lajiin! Ilmoittaudu mukaan:
Syksyn 10-tanssin SM-kilpailut lähestyvät vauhdilla! Hyrräsalilla käydään kisa-asioita läpi torstaina 17.5. klo 17 alkaen ja samoihin aikoihin sisustusta suunnittelevat lähtevät Karhuvuoren urheilutalolle miettimään somistukseen liittyviä asioita. Kaikki ovat tervetulleita mukaan suunnittelemaan ainutlaatuisia kilpailuita!
Hyrrien nuorisopari Jaakko Kemppainen - Silja Jernvall sijoittui Kirkkonummen TanssiDansin järjestämissä ikäkausimestaruuskilpailuissa omassa luokassaan latinalaistansseissa viidenneksi. Jaakon ja Siljan lisäksi ikäreissä kilpaili kolme muuta hyrräparia: Elisei Bondar - Olga Kayava lapsi 2 -luokassa, Ruben Lingenfelter - Säde Päivärinta lapsi 1 -luokassa sekä Aarre Halinen ja Minja Piispanen juniori 1 -luokassa. Aarre ja Minja pääsivät vakiotansseissa 2. kierrokselle ja heidän sijoituksensa oli 16. Ruben ja Säde pääsivät omassa sarjassaan semifinaaliin ja heidän lopullinen sijoituksensa oli jaettu 11. Lisäksi pari osallistui sunnuntaina lapsiluokan joukkuekilpailuun yhdessä Tampereen DanceLinen kanssa. Joukkue selvitti tiensä semifinaaliin ja sijoittui jaetulle 10. sijalle. Sunnuntaina Hyrrät vastaanotti yhdessä 10 muun seuran kanssa Olympiakomitean myöntämän Tähtimerkin osoituksena lasten ja nuorten kanssa tehdystä laadukkaasta työstä liikunnan parissa. Seura on ylpeä kuuluessaan muiden tähtiseurojen joukkoon! Seura onnittelee ikäreihin osallistuneita pareja hienoista suorituksista ja kiittää tänään erityisesti kaikkia äitejä, jotka osallistuvat lastensa harrastuksiin, mahdollistavat lasten harrastamisen ja kenties myös harrastavat itse.
Hyrrien kevätkausi huipentui kevätnäytökseen Karhuvuoren urheilutalolla sunnuntaina 6.5. Esiintymässä oli tanssijoita kaikista ikäryhmistä ja omaa osaamistaan pääsivät näyttämään niin lapsitanssijat, kilpatanssijat, jazztanssijat kuin lavatanssijatkin. Lämmin kiitos tanssijoille, katsojille sekä talkooporukalle onnistuneen näytöksen aikaansaamisesta! Rentouttavaa kesälomaa ja tavataan viimeistään syyskauden alkaessa viikolla 36!
Tervetuloa Kotkan Hyrrien perinteiseen kevätnäytökseen sunnuntaina 6.5. Karhuvuoren urheilutalolle eli Steveco Areenalle klo 15.00 alkaen! Liput 5 €/aikuinen ja 3 €/lapsi, alle kouluikäiset ilmaiseksi. Näytöksessä on myös arpajaiset ja myynnissä on kahvion antimien lisäksi herkullista Kouvolan lakritsia. Tervetuloa!
Kotkan Hyrrien juniori I -ikäluokan pari Aarre Halinen - Minja Piispanen voitti lauantaina Hyvinkään Parketin järjestämissä valtakunnallisissa tanssiurheilukilpailuissa D-luokassa.
Tankotanssin kesätuntien ilmoittautuminen on nyt avattu. Tarjolla on tunnit lapsille/nuorille (tankoakrobatia), jatkoryhmä kokeneemmille harrastajille sekä avoin ryhmä, johon ovat tervetulleita sekä aivan aloittelijat että jo tankotanssia tanssineet harrastajat. Kesätunnit ovat torstaisin ajalla 24.5.-21.6.2018. Ilmoittaudu mukaan tästä:
Ruben Lingenfelter ja Säde Päivärinta voittivat tänään kultaa Lapsi 1 E -luokassa Blue and White -seuran kilpailuissa Helsingissä. Samassa sarjassa kilpailudebyyttinsä tekivät Stefan Lang ja Stefania Evertsoo, jotka sijoittuivat samassa sarjassa neljänneksi. Seura onnittelee hienoista suorituksista!
Häävalssia ja muita häätansseja opetellaan Hyrräsalilla kolmena keskiviikkona toukokuussa alkaen 2.5. Kurssille ovat tervetulleita niin hääparit kuin häävieraatkin. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: