Ajankohtaista

Kotkan Hyrrien juniori I -ikäluokan pari Aarre Halinen - Minja Piispanen voitti lauantaina Hyvinkään Parketin järjestämissä valtakunnallisissa tanssiurheilukilpailuissa D-luokassa.
Tankotanssin kesätuntien ilmoittautuminen on nyt avattu. Tarjolla on tunnit lapsille/nuorille (tankoakrobatia), jatkoryhmä kokeneemmille harrastajille sekä avoin ryhmä, johon ovat tervetulleita sekä aivan aloittelijat että jo tankotanssia tanssineet harrastajat. Kesätunnit ovat torstaisin ajalla 24.5.-21.6.2018. Ilmoittaudu mukaan tästä:
Ruben Lingenfelter ja Säde Päivärinta voittivat tänään kultaa Lapsi 1 E -luokassa Blue and White -seuran kilpailuissa Helsingissä. Samassa sarjassa kilpailudebyyttinsä tekivät Stefan Lang ja Stefania Evertsoo, jotka sijoittuivat samassa sarjassa neljänneksi. Seura onnittelee hienoista suorituksista!
Häävalssia ja muita häätansseja opetellaan Hyrräsalilla kolmena keskiviikkona toukokuussa alkaen 2.5. Kurssille ovat tervetulleita niin hääparit kuin häävieraatkin. Lisätietoja ja ilmoittautuminen:
Hyrräsalilta, hallituksen jäseniltä ja tanssijoilta tai heidän vanhemmiltaan voi lähiviikkoina ostaa herkullista Kouvolan lakritsia Hyrrien omalla juhlavuoden logolla hintaan 8 euroa / rasia. Tuotto ohjataan syksyn juhlakilpailujemme, 10-tanssin SM-kilpailujen toteuttamiseen. Lakurasioita saa myös itselleen myyntiin halutessaan! Ota hallituksen edustajia hihasta kiinni tai laita viestiä osoitteeseen kotkan.hyrrat@kymp.net, jos haluat ottaa tuotteita itsellesi myyntiin.
Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry:n sääntömääräinen kevätkokous on keskiviikkona 18.4.2018 klo 17.30. Tervetuloa kaikki jäsenet! Kahvitarjoilu. Huomaa korjattu alkamisaika!
Viime keväänä järjestetty lavatanssien pikakurssi Lavatanssit haltuun kesäksi saavutti suuren suosion, joten tänä keväänä on luvassa vielä parempi Lavatanssit haltuun kesäksi vol. 2! Tällä kertaa harjoituskertoja on yhteensä kuusi, ja näiden kertojen aikana opit tanssimaan tanssilavojen yleisimmät tanssit. Ohjelmassa ovat ainakin valssi, tango, bugg, fusku, salsa, cha cha, foksi, humppa ja jenkka! Viime vuoden tapaan kurssin hintaan sisältyy pääsylippu Tampsan tanssilavan avajaisiin, joihin suuntaamme yhdessä viimeisen opetuskerran jälkeen. Kurssipäiviä on yhteensä kuusi: su 15.4., 22.4. ja 29.4. klo 16.30-18.00 sekä ti 8.5., 15.5. ja ke 23.5. klo 17.00-18.30. Ilmoittaudu mukaan ja valmistaudu kanssamme kesän tanssilavakauteen!
Suurin osa Hyrrien harrastusryhmistä viettää pääsiäislomaa tällä viikolla eli viikolla 13. Tunteja on kuitenkin seuraavilla ryhmillä: breakdance (ti ja to), r`n`s (ti), lava- ja paritanssit (ke), tankotanssi (to) sekä twerkkaus (la) Rauhallista pääsiäistä kaikille!
Sunnuntain kilpailussa mukana myös Hyrrien ensikertalaiset Ruben Lingenfelter ja Säde Päivärinta
Tanssiklubi Kotkan Hyrrien kilpatanssijat saivat tänään Nuorisokeskus Anjalan Aito Yhteispeli -tunnustuksen. Tanssijat ovat yksi Anjalan nuorisokeskuksen kummijoukkueista ja saavat Nuorisokeskukselta tukea vuosina 2018-2019. Tunnustusta olivat tänään vastaanottamassa kilpatanssijoista Minja ja Aarre. Todella upea juttu nuorille kilpatanssijoille!