Viikko-ohjelma syksy 2017

SYYSKAUSI 2017 alkaa viikolla 36 (ellei toisin mainita)

 

MAANANTAI

13.00 - 13.45     Vanhempi/lapsi (3kk-1v6kk)-liikunta (Hyrräsali)

18.00 - 18.45     Kilpatanssin alkeet, lapset (Hovinsaaren koulu)

18.45 - 19.45     Kilpatanssin E-ryhmä (Hovinsaaren koulu)


TIISTAI

17.00 - 17.30     Temppujumppa 3 - 5 v. (Hyrräsali)

17.00 - 17.45     Lavis-lavatanssijumppa (Hyrräsali) #KKItukee

17.15 - 17.45     Lastentanssi 3 - 4 v. (Hovinsaaren koulu)

17.45 - 18.30     Lastentanssi 5 - 6 v. (Hovinsaaren koulu)

17.30 - 18.30     Rock'n'Swing, alkeet (Hyrräsali) #KKItukee

18.00 - 21.00     Rock'n'Swing, jatkoryhmä (Hyrräsali)

18.30 - 19.30     Breakdance/pojat 7-12v. (Yhteisötalo Messi)

18.35 - 19.20     BailaKids 7 - 12v. (Hovinsaaren koulu)

19.20 - 20.05     Showtanssi 12 - 17v.(Hovinsaaren koulu)

18.30 - 19.15     Latino-show kisaryhmä 12-16v. (Hyrräsali)

19.15 - 20.00     Soololattarit (Hyrräsali)

 

KESKIVIIKKO

17.00 - 17.45     Perheliikunta, aikuinen + 1-3v. (Hyrräsali)

17.30 - 18.00     Lastentanssi 3 - 4v. I ryhmä (Hyrräsali)

18.00 - 18.30     Vauhtiveikot/pojat 3 - 4v. (Hyrräsali)

18.00 - 19.30     Lavatanssi, alkeet (Hyrräsali)

19.00 - 20.00     Jazz/baletti/nykytanssi (Hyrräsali) #KKItukee

19.30 - 21.00     Lavatanssi, jatko/paritanssitekniikka (Hyrräsali)

 

TORSTAI

17.00 - 17.30     Lastentanssi 3 - 4 v. II ryhmä (Hyrräsali)

17.30 - 18.15     Lastentanssi 5 - 6 v. (Hyrräsali)

18.20 - 19.05     Streetdance/Hip Hop 7-12 v. (Hyrräsali)

19.05 - 19.50     BailaKids 7 - 12 v. (Hyrräsali)

18.00 - 19.00     Kilpatanssin E-ryhmä, (Hovinsaaren koulu)

19.30 - 20.30     Lattarit & vakiot, aikuiset (Hyrräsali)

 

LAUANTAI Hyrräsalilla

#KKItukee aikuisten tankotanssiryhmiä

11.00 - 12.15     Tankotanssin jatkotaso 2, 15x75min, 2.9.-16.12.2017 (14.10. ei tuntia) RYHMÄ TÄYNNÄ!

12.15 - 13.15     Tankotanssi, I alkeiskurssi 5x60min, 2.9.-30.9.2017

13.30 - 14.45     Tankotanssin jatkotaso1, 5x75min, 2.9.-30.9.2017     

 

12.15 - 13.30     Tankotanssin jatkotaso 1, 10x75min, 7.10- 16.12.2017 (14.10. ei tuntia)

13.45 - 14.45     Tankotanssi, II alkeiskurssi 5x60min, 7.10.-11.11.2017 (14.10. ei tuntia)

14.45 - 15.45     Nuorten tankoakrobatia 12-18v. 5x60min, 7.10.-11.11.2017 (14.10 ei tuntia)

 

13.45 - 14.45     Tankotanssi, III alkeiskurssi 5x60min, 18.11.-16.12.2017

14.45 - 15.45     Nuorten tankoakrobatia 12-18v. 5x60min, 18.11.-16.12.2017

 

SUNNUNTAI

11.00 - 11.45    Satubaletti 4 -5v. (Hyrräsali) RYHMÄ TÄYNNÄ (vapaita/vapautuvia paikkoja voi tiedustella)

18.00 - 19.30    Paritanssin tiiviskurssit 6x90min-jaksoissa (Hyrräsali)

                       (West Coast Swing 10.9.-15.10., Salsa & Cha Cha 22.-26.11.)