Ajankohtaista

Tervetuloa heinäkuussa järjestettävään Kati Kinnaslammen ohjaamalle "tankoiluhuolto"-kurssille! Kyseessä kahden kerran kahden tunnin setti, mikä sisältää ohjatun alkulämmittelyn, vapaan tankotreenin, ohjatun loppujäähdyttelyn sekä lopuksi ohjattua kehonhuoltoa & liikkuvuutta. Hinta 32 € tai halutessasi voit osallistua vain toiseen päivään hintaan 19€/pv. Lisätietoja & ilmoittautuminen:
Suomen Tanssiurheiluliitto on antanut ohjeet seuratoiminnasta 1.6. alkaen. Ohjeissa on noudatettu hallituksen, THL:n STM:n, OKM:n, ulkoministeriön sekä Suomen Olympiakomitean linjauksia. Seuran harjoitukset käynnistyvät 1.6. alkaen myös sisätiloissa ja vapaaharjoittelu tulee tällöin myös mahdolliseksi. Seura muistuttaa vastuullisesta käyttäytymisestä treenitilanteissa ja salilla. Tarkemmat ohjeet löytyvät osoitteesta www.dancesport.fi. Kesän ja syksyn suunnittelu käy kuumana!
Tanssiurheiluliitto tiedotti linjauksessaan 12.5., että tanssiurheilutoimintaa järjestetään vain ulkotiloissa vielä 14.5.-31.5. Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry haluaa taata tanssijoilleen turvalliset olosuhteet ja noudattaa tätä linjausta. Odotamme liiton linjausta toiminnan jatkamisesta ja uusia ohjeita 1.6.2020 alkaen. Tiedotamme niistä heti, kun saamme lisää tietoa.
Tanssiurheiluliiton päätöksen mukaisesti tanssiurheilutoiminta on keskeytetty ainakin 13.5. asti. Päätöksessä noudatetaan valtioneuvoston linjauksia. Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry:n jäsenille on silti luvassa hyviä uutisia: Kaikki kevään 2020 kausiryhmiin osallistuneet saavat yhdestä syksyn 2020 kausimaksusta 10 %:n alennuksen! Lasten ja nuorten ryhmiä tiedotetaan pian kevään korvaustunneista. Tanssi siis jatkuu jossain muodossa, ja toivottavasti näemme taas pian tanssisalilla!
Arvoisat Hyrrien tanssijat ja tanssijoiden vanhemmat. Vallitseva tilanne koronavirustartuntamäärien yhä kasvaessa on vaikuttanut meidän kaikkien elämään ennennäkemättömällä tavalla. Niin tanssin kuin muidenkin sosiaalista kanssakäymistä edellyttävien lajien harrastaminen on nyt tauolla. Onneksi tanssia voi myös yksin vaikkapa omassa olohuoneessa ja toivottavasti mahdollisimman pian myös tutuissa harrastuspaikoissa. Kukaan ei tietenkään osaa vielä ennustaa, milloin paluu arkeen ja normaaliin elämään on mahdollista. Monet seurat ovat tilanteen takia vaikean paikan edessä ja jopa todellisessa ahdingossa. Nyt toimimme kuitenkin kansallisten ohjeiden ja suositusten mukaan niin, että kaikkien meidän terveenä pysyminen on etusijalla. Kevätkautta pyrimme jatkamaan heti, kun se on terveysnäkökulmasta mahdollista. Kevään tunteja korvataan mahdollisesti loppukeväästä tai kesällä. Jokaisen ryhmän ohjaaja tai muu seuran henkilö tulee olemaan ryhmäläisiin tämän viikon (vko 13) aikana yhteydessä. Suurin osa ohjaajista, kuten Mirka, Roosa, Pinja, Krista, Ari ja Kati, korvaa poisjääneitä tunteja mahdollisuuksien mukaan myöhemmin lähiopetuksella. Outi Karppasen ryhmät saavat ohjeet, kuinka osallistua tanssitunneille verkossa. Kilpatanssijat saavat myös omia ohjeita. Pysykää terveinä ja jatkakaa tanssimista. Kaikkea hyvää toivottaen, Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry:n hallitus
Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry:n tanssitunnit on peruttu ainakin 13.3.-13.4.2020. Myös salin käyttö vapaaharjoitteluun sekä muiden ryhmien kokoontuminen salilla on kielletty. Ystävällisin terveisin, Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry:n hallitus
Kaksi uutta paria teki debyyttinsä Baunssin kisoissa.
Hallituksen päätöksen mukaisesti 50-vuotisjuhlavuoden 2018 alusta alkaen Kotkan Hyrriä edustavat kilpailevat parit saavat harjoitella seuran saleissa omatoimisesti maksutta. Salien varaaminen tapahtuu edelleen tuttuun tapaan salivastaavan eli Ulla Pullin kautta.