Ajankohtaista

Hyrrien syyskauden päätöstapahtuma eli joulunäytös tanssitaan ke 4.12. Steveco Areenalla eli Karhuvuoren urheilutalolla klo 17.30 alkaen. Liput 5 €/aikuiset, 3 €/lapset 7-16 vuotta ja alle kouluikäiset ilmaiseksi. Tilaisuudessa toimii kahvio ja arvanmyyntipiste. Arpojen hinnat ovat 2 €/kpl ja 3 kpl/5 €. Kausi päättyy joulunäytökseen, ellei ryhmän ohjaaja ole erikseen muuta informoinut esim. korvaavien kertojen osalta. Lämpimästi tervetuloa!
Kauden viimeiset GP-voitot ratkaistiin Have Stepin järjestämässä Zsar GP-kilpailussa Kotkassa. Hyrristä mukana oli kaksi paria. Junioriluokan Aarre Halinen - Minja Piispanen sijoittui vakioissa sijalle 19.-21. ja latinalaistansseissa sijalle 17. Senioriluokan latinalaistansseissa Kim Hakala - Tiina Päivärinta olivat sijalla 11.-12.
Tervetuloa Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen ke 27.11.2019 klo 17.45 alkaen Hyrräsalille. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.
Hyrränuoret kunnostautuivat Tampereen Swing Teamin GP-kisoissa.
Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry:n 50-vuotisjuhlagaalaa ja seuran historiikin julkistusta vietetään perjantaina 8.11.2019 klo 19.00 alkaen Ravintola Meriniemessä osoitteessa Meriniementie 1, 48100 Kotka. Tilaisuus on K18. Ohjelma alkaa klo 19.00. Saapuminen klo 18.30-19.00 välillä. Pukeutumiskoodi: Smart casual. Toivotamme juhlaan tervetulleiksi seuran kaikki entiset ja nykyiset jäsenet sekä muut Hyrrien toiminnasta ja historiasta kiinnostuneet. Illan aikana nautitaan maistuva illallinen, kuullaan historiikin valmistusvaiheista, nautitaan upeista esityksistä sekä tietysti tanssitaan ihastuttavan Reetan ja Lumon tahtiin. Ilmoittautuessasi etusivulla olevalla ilmoittautumislomakkeella saat illalliskortin maksuohjeet sähköpostiisi. Ilmottautuminen TI 5.11.2019 mennessä.
Vihdin seurakilpailuissa sunnuntaina 27.10. oli huippumäärä hyrräpareja, kun kilpailuihin matkustettiin yhteisellä bussikyydillä ensimmäistä kertaa vuosiin ja peräti kahdentoista parin voimin. Varsinaisissa kilpailuisarjoissa ensikertalaisia oli pari Kaapo Korhonen-Armi Annala luokassa juniori 1 E. Pari sijoittui seitsemän parin finaalissa hienosti viidenneksi. Seura onnittelee paria ja toivottaa menestystä myös jatkossa sekä toivoo, että pian päästään taas uudestaan isolla porukalla yhteiselle kilpailumatkalle.
Syksyn 2019 tankotanssin 5x60min alkeistiiviskurssin ilmoittautuminen on nyt vihdoin avattu. Kurssin ajankohta on torstaisin klo 17.00-18.00 ajalla 31.10.-28.11.2019 Hyrräsalilla, pienessä salissa. Kurssin ohjaa Kati Kinnaslampi. Ilmoittaudu mukaan pian, paikkoja on rajoitetusti!
Eilen kilpailtiin 10-tanssin SM-kilpailut Espoon Leppävaarassa. Kilpailut järjesti Helsingin Blue and white -seura. Hyrrien Aarre Halinen-Minja Piispanen sijoittui juniori 1-luokassa sijalle 8, ja Hyrrien ja Have Stepin yhteisjoukkue sijoittui juniorijoukkueiden sarjassa sijalle 4!