Ajankohtaista

[1-8] [9-16] [17-24] [25]
Aarre Halinen ja Minja Piispanen edustivat lauantaina 30.3. Hyrriä Porvoon Telluksen järjestämissä valtakunnallisissa tanssikilpailuissa Mäntäsälän monitoimitalolla. Pari sijoittui juniori I C -luokassa latinalaistansseissa hopealle ja vakiotansseissa neljänneksi.
Lavatanssit haltuun vol.3! Kuuden kerran tehokurssilla opetellaan rennolla otteella perusteet yleisimmistä lavatansseista. Omaa paria ei tarvita, mutta jos tulet oman parin kanssa toinen saa 10€ alennuksen kurssin hinnasta. Kurssi huipentuu Tampsan tanssilavan tansseihin KE 5.6.2019, jonka pääsylippu sisältyy kurssin hintaan. Hinta 65 €/hlö. Opetuskerrat Hyrräsalilla: ke 1.5.-29.5. klo 18.00-19.30 sekä ke 5.6. klo 17.00-18.30 jonka jälkeen lähdetään yhdessä lavatansseihin. Ohjelmassa ovat ainakin valssi, tango, foksi, bugg, fusku, salsa, cha cha, humppa ja jenkka! Tampsalla esiintyy tällöin omalta kylältä lähtöisin oleva HURMA! Ilmoittautuminen
Nyt on mahdollisuus tilata laadukkaita Piruetin Hyrrä-takkeja! Sovitus onnistuu ryhmien aikaan Hyrräsalilla loppuviikon sekä viikon 8 aikana. Sovitettavana on sekä lasten että aikuisten kokoja, kahta eri mallia. Lasten takin hinta on 60 euroa ja aikuisten 65 euroa. Jos haluat tilata itsellesi/lapsellesi takin, kirjoita nimesi sekä koko- ja mallitiedot salilta löytyvään tilauslistaan.
Viime lauantaina pidetyissä Latin SM -kisoissa Hyrriä edustivat Aarre Halinen ja Minja Piispanen. Pari kävi hakemassa oppia kovasta kilpailutunnelmasta juniori II -luokassa. Lopputuloksissa pari oli 18. Seura onnittelee paria.
Hyrrien juniori I C -luokan pari Aarre Halinen – Minja Piispanen tanssi viime lauantaina Helsingin Dance Worldin järjestämissä valtakunnallisissa kilpailuissa hopealle niin vakio- kuin latinalaistansseissakin.
Kotkan Hyrrien kilpatanssijoiden kilpailukausi avattiin lauantaina 19.1. Tampereen Spiralin järjestämissä kisoissa. Seuran juniori I -pari Aarre Halinen ja Minja Piispanen ilahdutti selviytymällä ensimmäistä kertaa semifinaaleihin Juniori II -luokan GP-kisoissa.
Juniori I E -sarjassa tanssineet Bondar ja Kamppinen päättivät Hyrrien kilpatanssijoiden kilpailukauden, joka oli ilahduttavan aktiivinen. Kaikkiaan 11 paria kävi vuoden aikana edustamassa Hyrriä kilpalattialla.
Osallistujakato vaivasi Halisen ja Piispasen kilpailua Mikkelissä.