Ajankohtaista

[1-8] [9-15]
Arvoisat Hyrrien tanssijat ja tanssijoiden vanhemmat. Vallitseva tilanne koronavirustartuntamäärien yhä kasvaessa on vaikuttanut meidän kaikkien elämään ennennäkemättömällä tavalla. Niin tanssin kuin muidenkin sosiaalista kanssakäymistä edellyttävien lajien harrastaminen on nyt tauolla. Onneksi tanssia voi myös yksin vaikkapa omassa olohuoneessa ja toivottavasti mahdollisimman pian myös tutuissa harrastuspaikoissa. Kukaan ei tietenkään osaa vielä ennustaa, milloin paluu arkeen ja normaaliin elämään on mahdollista. Monet seurat ovat tilanteen takia vaikean paikan edessä ja jopa todellisessa ahdingossa. Nyt toimimme kuitenkin kansallisten ohjeiden ja suositusten mukaan niin, että kaikkien meidän terveenä pysyminen on etusijalla. Kevätkautta pyrimme jatkamaan heti, kun se on terveysnäkökulmasta mahdollista. Kevään tunteja korvataan mahdollisesti loppukeväästä tai kesällä. Jokaisen ryhmän ohjaaja tai muu seuran henkilö tulee olemaan ryhmäläisiin tämän viikon (vko 13) aikana yhteydessä. Suurin osa ohjaajista, kuten Mirka, Roosa, Pinja, Krista, Ari ja Kati, korvaa poisjääneitä tunteja mahdollisuuksien mukaan myöhemmin lähiopetuksella. Outi Karppasen ryhmät saavat ohjeet, kuinka osallistua tanssitunneille verkossa. Kilpatanssijat saavat myös omia ohjeita. Pysykää terveinä ja jatkakaa tanssimista. Kaikkea hyvää toivottaen, Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry:n hallitus
Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry:n tanssitunnit on peruttu ainakin 13.3.-13.4.2020. Myös salin käyttö vapaaharjoitteluun sekä muiden ryhmien kokoontuminen salilla on kielletty. Ystävällisin terveisin, Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry:n hallitus
Lavatanssit haltuun vol.4! Kuuden kerran tehokurssilla opetellaan rennolla otteella perusteet yleisimmistä lavatansseista. Omaa paria ei tarvita, mutta jos tulet oman parin kanssa toinen saa 10€ alennuksen kurssin hinnasta. Kurssi huipentuu Tampsan tanssilavan tansseihin KE 27.5.2020, jonka pääsylippu sisältyy kurssin hintaan. Hinta 65 €/hlö. Opetuskerrat Hyrräsalilla: ti 28.4.-26.5. klo 18.00-19.30 sekä ke 27.5. klo 17.00-18.30 jonka jälkeen lähdetään yhdessä Tampsan avajaisiin, lavatansseihin. Ohjelmassa ovat ainakin valssi, tango, foksi, bugg, fusku, salsa, cha cha, humppa ja jenkka! Lisäksi käydään läpi lavatanssietikettiä.
Kaksi uutta paria teki debyyttinsä Baunssin kisoissa.
Perhetanssiliikunta (vanhempi+lapsi 1-3v.) ryhmässä lapsi ja aikuinen nauttivat liikkumisesta ja yhdessäolosta. Teemme sekä liikunnallisia että tanssillisia koreografioita yhdessä lapsen kanssa. Tunti sisältää lisäksi yhteisiä leikkejä, temppuratoja ja liikunnallisten taitojen harjoittelua. Tärkeintä on yhdessäolo vanhemman kanssa ja liikunnasta sekä musiikista nauttiminen! KESKIVIIKKOISIN Hyrräsalilla 5.2.-29.4.2020 klo 16.45-17.30, ohjaajana Krista Piippo.
Tänään 13.1.2020 maanantaina alkaa Kotkan Hyrrien kevätkausi 2020! Tervetuloa mukaaan! Osa lasten- ja nuorten ryhmistä ovat jo täynnä, mutta seuraaviin mahtuu vielä mukaan: KE 3-4v. Lastentanssi, KE 4-6v. Showtanssi, MA 12-16v. Latinoshow, TI 9-14v. Streetdance. Aikuisille tarjolla: MA Soololattarit, TI Rock´n´Swing alkeet+jatko, KE Lavatanssi alkeet+jatko, SU Femme Crew, TO&SU Lattarit+vakiot. Katso tarkempi viikko-ohjelma alla olevan linkin kautta ja ilmoittaudu mukaan tunneille!
Hallituksen päätöksen mukaisesti 50-vuotisjuhlavuoden 2018 alusta alkaen Kotkan Hyrriä edustavat kilpailevat parit saavat harjoitella seuran saleissa omatoimisesti maksutta. Salien varaaminen tapahtuu edelleen tuttuun tapaan salivastaavan eli Ulla Pullin kautta.