Seuran tarina yksiin kansiin

16.6.2017


Hyrrien juhlavuoden logo on julkaistu. Suunnittelija Ari Halinen.

Kaikki hyrräläiset kuulolla. Historiikin kirjoittaja Riku Halinen pyytää apuanne historiikin kirjoittamisessa. Lue Halisen Facebook-viesti tästä uutisesta.

Tervehdys kaikki entiset ja nykyiset hyrräläiset!

 

Kotkan Hyrrät täyttää kunnioitettavat 50 vuotta ensi vuonna. Seuran uljas ja hieno historia on päätetty koota yksiin kansiin juhlavuoden kunniaksi.

Projekti on nyt aluillaan, ja pyydämme teitä kaikkia hyrräläisiä ottamaan osaa historiikin kokoamiseen kirjoittamalla tai kertomalla muistojanne ajastanne seurassa ja lähettämällä kuvia (ja videoita) sähköpostiosoitteeseen kotkanhyrrat.historiikki@gmail.com. Aineistoa otetaan vastaan 31.10.2017 asti.

Herättävätkö nämä kysymykset muistoja: Miltä tuntui tulla ensimmäistä kertaa tanssiharjoituksiin? Onko harrastuksestasi jäänyt mieleen jokin unohtumaton hetki tai anekdootti, jonka haluaisit kertoa? Millaisia muistoja sinulla on valmentajista, kanssatanssijoista tai kisa- ja ulkomaan matkoista? Syntyikö harrastuksen myötä elinikäisiä ystävyyksiä? Mitä harrastus on merkinnyt tai mitä se merkitsee tällä hetkellä sinulle? Pienistäkin asioista saattaa olla suurtakin hyötyä. Älä siis arastele ottaa yhteyttä.

Kun lähetät muistojasi tai aineistoa, pyydämme, että kerrot, milloin olit seuran toiminnassa mukana, keitä kuvassa on, missä kuva on otettu ja kuka kuvan on ottanut. Voit lähestyä meitä myös postitse, jos esimerkiksi kuvasi eivät ole digitaalisia. Muista merkitä postikuoreen palautusosoite. Osoitteemme on Muuralankuja 4, 48600 Kotka. Jos et halua kirjoittaa muistojasi, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse. Kerro viestissäsi puhelinnumerosi.

Seura suunnittelee loppuvuodelle 2019 50-vuotisjuhlaa, jonka yhteydessä historiikki julkaistaan. Historiikin etenemisestä ja juhlagaalan suunnittelusta kerromme lisää tässä ryhmässä, joten muista tykätä meistä.

Toivottavasti saamme yhteydenottoja runsaasti ja tapaamme sinut tulevassa juhlassa!

Ole ystävällinen ja jaa tietoa eteenpäin.

Seuran hallituksen puolesta

Riku Halinen

historiikin kirjoittaja (syntyjään hyrräläinen, kilpatanssia harrastanut vuosina 1980 - 1991)