Hyrrien rock’n’swing-pareille lukuisia mitalisijoituksia GP-kisoissa

10.2.2020

Kaksi uutta paria teki debyyttinsä Baunssin kisoissa.

Hämeenlinnan Aulangolla pidettiin rock’n’swing-tanssien vuoden ensimmäiset GP-kilpailut lauantaina . Viime vuodesta parimääränsä tuplannut Kotkan Hyrrien kilparyhmä osallistui junioreiden, aikuisten ja seniorien sarjoissa neljällä parilla. Kilpailujen päätteeksi Hyrrien parien kaulaan pujotettiin 12 mitalia.

 

Aikuisten D-luokassa Hyrrillä oli kaksi paria. Mikko Väänänen ja Aino Toppi voittivat kisan fuskussa ja lindy hopissa ja sijoittuivat hopealle buggissa ja boogie woogiessa. Ensimmäisissä kilpailuissaan Juho Markku ja Marjaana Muuri varmistivat lindy hopissa Hyrrille kaksoisvoiton hopeallaan sekä pokkasivat pronssisen mitalin buggissa.

 

Juniori I D -sarjassa Aarre Halinen ja Sade Lindström voittivat kaikki neljä tanssiaan. Seniorien C-luokassa Jarmo Lehtonen ja Pirjo Anttila voittivat fuskun ja sijoittuivat buggissa toiseksi.

 

Hyrrien parit ovat kehittyneet viime aikoina niin hyvin, että seuran rock’n’swing-valmennuksesta vastaava Ari Halinen väläytti kisojen jälkeen mahdollisuutta nähdä joitakin seuran pareista ylemmissä taitoluokissa jo seuraavissa kilpailuissa.