Ajankohtaista

Syksyn 2019 tankotanssin 5x60min alkeistiiviskurssin ilmoittautuminen on nyt vihdoin avattu. Kurssin ajankohta on torstaisin klo 17.00-18.00 ajalla 31.10.-28.11.2019 Hyrräsalilla, pienessä salissa. Kurssin ohjaa Kati Kinnaslampi. Ilmoittaudu mukaan pian, paikkoja on rajoitetusti!
Eilen kilpailtiin 10-tanssin SM-kilpailut Espoon Leppävaarassa. Kilpailut järjesti Helsingin Blue and white -seura. Hyrrien Aarre Halinen-Minja Piispanen sijoittui juniori 1-luokassa sijalle 8, ja Hyrrien ja Have Stepin yhteisjoukkue sijoittui juniorijoukkueiden sarjassa sijalle 4!
Kaksi Hyrrien paria osallistui lauantaina Vantaan Vakitan järjestämiin GP-kisoihin. Parhaasta suorituksesta vastasi kilpailudebyyttinsä tehnyt seniori I -luokan pari Kim Hakala - Tiina Päivärinta. He sijoittuivat latinalaistansseissa jaetulle 9.-10. sijalle. Juniori II -luokassa Aarre Halinen ja Minja Piispanen karsiutuivat ensimmäisellä kierroksella, sijoituksina vakioissa 15. ja latinalaisissa 16.-18. sija. Pari nousi kisan myötä myös vakiotansseissa B-luokkaan.
Hyrrien pari sijoittui tanssikubin Starin Helsingin Pasilassa järjestämissä valtakunallisissa kilpailuissa juniori I C -luokassa hopealle kuuden parin finaalissa. Tuloksen myötä Halinen ja Piispanen nousivat B-luokkaan latinalaistansseissa. Vakiotanssien osalta luokkanoususta jäi uupumaan yksi piste.
Kotkan Hyrrillä on tarjolla ammattilaisten huippuvalmennusta koko syyskauden. Ryhmätunneille ovat tervetulleita myös seuran ulkopuoliset tanssijat. Elokuussa tarjolla vielä Tiina Toyoki 22.8., Jaak Vainomaa 23.8. sekä Markus Hirvonen ja Liisa Setälä 29.8. Tarkempi aikataulu näiltä nettisivuilta kohdasta kilpatanssi. Ryhmätuntien hinnat/hlö (seuran ulkopuoliset parit): 10 €/45 min ja 13 €/60 min Practicet: 5 €/kerta/hlö Kysy myös yksityistunteja! Ilmoittautumiset: kotkan.hyrrat@gmail.com
Tänään su 11.8. klo 15.15-16.00 starttaavat tutuilla paikoilla lasten kilpatanssin F-luokka eli viime kaudella aloittaneet sekä aikuisten lattarit ja vakiot klo 16.00-17.00. Tähän ryhmään ovat tervetulleita niin vanhat kuin uudet harrastajat. Näiden ryhmien toinen treenipäivä on torstai. Lasten uudet alkeet 6 v.-> alkavat Hyrräsalilla ma 2.9. klo 18.25-19.10. Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan! Ensimmäinen tutustumiskerta on ilmainen!
Hyrrien syyskauden 2019 viikko-ohjelma sekä ilmoittautuminen on nyt vihdoin avattu! Sydämellisesti tervetuloa tanssikursseille mukaan! Paljon on uutta tulossa ja vanhoja tuttuja kursseja tarjolla! Ilmoittautuminen syyskaudelle 2019
Turun Logomossa tanssittiin lauantaina rs-tanssien SM-kisat. Parit Mikko Väänänen - Aino Toppi ja Aarre Halinen - Sade Lindström tanssivat palkintosijoille kaikissa osallistumissaan sarjoissa.