Ajankohtaista

[1-8] [9-15]
TI 16.6.2020 tankotanssin workshopeja Hyrräsalilla. Klo 16.30-20.30 Basics, Just Dance & Insta Trics. Hinnat 26€/75min, 45€/2x75min ja kaikki kolme 59€. Lisätietoja & ilmoittautuminen:
Kesä/heinäkuussa tarjolla kahdenlaista lavatanssikurssia torstaisin: Lavatanssit haltuun kesäksi! klo 17.30-18.45 sekä Kesätanssit-kurssi klo 19.00-20.30, jossa pääsee tanssimaan kuten tanssilavalla. Opetuskerrat Hyrräsalilla: to 4.6.-9.7. Lisää tietoa kursseista:
Suomen Tanssiurheiluliitto on antanut ohjeet seuratoiminnasta 1.6. alkaen. Ohjeissa on noudatettu hallituksen, THL:n STM:n, OKM:n, ulkoministeriön sekä Suomen Olympiakomitean linjauksia. Seuran harjoitukset käynnistyvät 1.6. alkaen myös sisätiloissa ja vapaaharjoittelu tulee tällöin myös mahdolliseksi. Seura muistuttaa vastuullisesta käyttäytymisestä treenitilanteissa ja salilla. Tarkemmat ohjeet löytyvät osoitteesta www.dancesport.fi. Kesän ja syksyn suunnittelu käy kuumana!
Tanssiurheiluliitto tiedotti linjauksessaan 12.5., että tanssiurheilutoimintaa järjestetään vain ulkotiloissa vielä 14.5.-31.5. Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry haluaa taata tanssijoilleen turvalliset olosuhteet ja noudattaa tätä linjausta. Odotamme liiton linjausta toiminnan jatkamisesta ja uusia ohjeita 1.6.2020 alkaen. Tiedotamme niistä heti, kun saamme lisää tietoa.
Omatoimisesta harjoittelussa Hyrräsalilla on tullut jonkin verran kyselyitä. Seuraamme hallituksen ja Tanssiurheiluliiton linjauksia ja harkitsemme salin avaamista omatoimiharjoittelulle tilanteen mukaan. Tällä hetkellä kuitenkin noudatamme kokoontumisrajoituksia ja Tanssiurheiluliiton linjausta toiminnan keskeyttämisestä 13.5. asti.
Tanssiurheiluliiton päätöksen mukaisesti tanssiurheilutoiminta on keskeytetty ainakin 13.5. asti. Päätöksessä noudatetaan valtioneuvoston linjauksia. Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry:n jäsenille on silti luvassa hyviä uutisia: Kaikki kevään 2020 kausiryhmiin osallistuneet saavat yhdestä syksyn 2020 kausimaksusta 10 %:n alennuksen! Lasten ja nuorten ryhmiä tiedotetaan pian kevään korvaustunneista. Tanssi siis jatkuu jossain muodossa, ja toivottavasti näemme taas pian tanssisalilla!
Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään pe 24.4.2020 klo 17. Ilmoittaudu mukaan pe 17.4. mennessä osoitteeseen kotkan.hyrrat@gmail.com. Saat vastauksena osallistumisohjeet.
Keskiviikon lavatanssiryhmien kausiryhmiin ilmoittautuneille ja kausimaksun maksaneille on lähetetty eilen maanantaina 30.3. linkit viikoittaisiin opetusvideoihin. Jos et ole linkkejä saanut ja haluat mukaan, hoidathan edellämainitut asiat kuntoon. Viikoittain on tarkoitus julkaista vaihtuva verryttelyvinkki sekä opetusvideot kahdesta tanssista.