Ammattilasvalmennus

 

Tiina Toyoki

 

Aloitin kilpatanssin harrastamisen 12-vuotiaana. Laji vei minut heti mennessään ja vei minut Mäkelänrinteen urheilulukioon. Kilpailin nuoriso- ja amatööriaikoinani Suomen maajoukkueessa ja saavutin parini kanssa Suomen mestaruuden 10-tanssissa, sekä lukuisia SM-mitalisijoja vakio- ja latinalaistansseissa.

Ammattilaiseksi siirryin vuonna 2005 ja kilpailin 2006-2012 Suomen edustusparina latinalaistansseissa. Ammattilaisurani aikana olen opettanut yli 20 seurassa ympäri Suomea. Tällä hetkellä toimin latinalaistanssien päävalmentajana 4 eri seurassa. Toimin myös tuomarina kansallisella tasolla.

Koulutukseni olen hankkinut maailmaa kiertäen. Olen harjoitellut 16-vuotiaasta asti maailman huippujen johdolla ympäri Eurooppaa. Olen suorittanut ammattilaisten STOL:n perustutkinnon sekä kansainvälisen IDTA:n lisensiaatti- ja member-tutkinnon. Lisäksi olen kouluttautunut Saksassa Gyrotonic-kehometodin opettajaksi.

Tanssi on edelleen iso osa elämääni. Harjoittelen ja esiinnyn säännöllisesti eri produktioissa, myös nykytanssi on tullut osaksi repertuaariani. 

Valmentajana minua kiinnostavat kilpatanssin kaikki eri osa-alueet. Valmennuksessani ovat kehon liike, mekaniikka, rytmiikka ja tulkinta vahvasti läsnä. Pyrin myös antamaan hyvät eväät kilpailemista varten ja kierrän parieni kanssa paljon kansainvälisiä kilpailuita ja harjoitusleirejä

 

Markus Hirvonen ja Liisa Setälä

 

Jaak Vainomaa

Jaak on yksi Suomen menestyneimpiä kilpatanssijoita. Vuonna 2016 Jaak voitti parinsa kanssa 10-tanssin maailmanmestaruuuden ja vasta hiljattain 2018 uuden parinsa Tiina Tulikallion kanssa 10-tanssin EM-kultaa. Alkujaan Jaak on Virosta kotoisin ja asuu tällä hetkellä Helsingissä.

Vierailevana valmentaja tuo seuraan tuulahduksen maailman huipulta ja näkemyksen kilpatanssin kehityksen suunnasta.

Katri Vikman