Rock'n'Swing

Uutisia

Facebook ryhmä

12.9.2013
Tiedottamista ja keskustelua varten on fb-ryhmä: Rock'n'Swing Kotka. Tervetuloa liittymään kaikki harrastajat siihen ryhmään.

Tuomas ja Reetta Kotkaan 8.5.!

Rock’n’swing –tanssien taitajat Tuomas Sillanpää ja Reetta Koivuniemi ovat tulossa Kotkan Hyrrien vieraaksi toukokuun toisena tiistaina. He ovat tunnettu vauhtikaksikko niin kansainvälisiltä kisalattioilta kuin valmennussaleiltakin. Kolmen tunnin tehopaketti pitää sisällään 1,5h boogie woogieta sekä 1,5h buggia. Saat taatusti uusia vinkkejä niin tekniikkaan, vienti-seuraamiseen kuin musiikin tulkintaankin. Taso on ryhmän mukaan etenevä. Toivomme, että hallitset näistä tanssilajeista ainakin perusteet.

 

Aika: 8.5. klo 18 – 21.30 (sis. 30min tauon)

Paikka: Kotkan hyrrät, Muuralankuja 4, Kotka

Hinta: Kotkan hyrrien jäsenille ilmainen, muille 30€

Ilmoittautuminen 3.5. mennessä: miiakaroliina@gmail.com

 

Hyrräsalilla aina tiistaisin

 

RS-jatko klo 18.00-21.00

9.1.-24.4.2018

VOIT TULLA TUTUSTUMAAN ILMAISEKSI - TULE MUKAAN KOSKA TAHANSA ! Rock'n'swing–tanssiryhmissä et tarvitse omaa paria ja ryhmissä on parinvaihto.

 

tästä linkistä näet myös tietoa:

Rock'n'Swing

Rock'n'Swing alkeis-/jatkoryhmät

Boogie woogie, lindy hop, WCS ja bugg sekä fusku – nämä kaikki rock'n'swing-lajit kuuluvat alkeis-/jatkoryhmien opetusohjelmaan. Alkeisryhmä on tarkoitettu vasta-alkajille. Jatkoryhmä soveltuu niille, jotka ovat aktiivisesti tanssineet joitain näitä lajeja. Kuvaileva sana voisi olla 'kerho'. Ryhmässä on siis lyhyemmän tanssiuran kartuttaneita ja useammankin vuoden tanssineita ja sehän on pelkästään rikkaus.

Tarkoitus on opetella ja syventää taitoja tanssitekniikan ja musiikintulkinnan alueilla. Ryhmissä kaikki osallistuu taitojensa mukaan, eikä mittareita tunneta. Ryhmät on koolla tiistaisin vaihdellen eri lajeja.

Ryhmiä vetää Ari Halinen ja Kati Vestman.


Mikäli sinulla on kysyttävää, niin voit ottaa yhteyttä ohjaajiin

tai tiina.kotka@gmail.com

Joulunäytöksessä 2014 rock'n'swing ryhmäläisiä, tanssilajeina West Coast Swing, Fusku ja Lindy