Tankotanssi

Kevätkauden 2020 tankotanssituntien ilmoittautuminen avattu alkeistiiviskurssin ja alkeisjatkon osalta.

Kaikki tankotanssitunnit ovat Hyrräsalin pienessä salissa.

 

SITOVA ILMOITTAUTUMINEN

Tankotanssikurssien alaikäraja on 18 vuotta.

Tankotanssiin ilmoittautuminen on sitova, eikä kursseille voi tulla tutustumaan ilmaiseksi ensimmäisellä kerralla. Tunnit ostetaan minimissään 5 kerran sarjoissa. Tunnille osallistuminen pitää perua viimeistään 5pv ennen kurssin alkua, tällöin vapaudut kurssimaksusta (äkilliset sairastapaukset erikseen). Ensimmäiselle tunnille tuotava joko tulostettu maksukuitti tai näytettävä puhelimen ruudulta kuva kuitista ohjaajalle.

 

Muutokset mahdollisia. Mikäli tunteja joudutaan perumaan, järjestetään korvaava kerta. Maksettuja kurssimaksuja tai niiden osia ei palauteta.

Alkeistiiviskurssi

5x60min = 75 €

Alkeistason tankotanssikurssilla opetellaan peruspyörähdyksiä, temppuja sekä invertoinnin alkeita. Alkeiskurssin kesto on aina 5 x 60 min, joiden aikana kehitämme voimaa, notkeutta ja koordinaatiokykyä. Kurssilla yhdistyvät tanssi, akrobatia ja liikkumisen ilo. Alkeiskurssin jälkeen voi ohjaajan luvalla siirtyä jatkotason tunneille tai uusimaan alkeistason kurssin. 

TORSTAISIN 

16.4. - 21.5.2020  klo 17.00 - 18.00 

VAPUN AATTONA 30.4. EI OLE TUNTIA!

 

Alkeisjatko

5x60min = 75 €

Tankotanssin alkeisjatkon tunneilla syvennetään alkeistiiviskurssilla opittuja taitoja: yhdistellään peruspyörähdyksiä lyhyiksi sarjoiksi ja jatketaan erilaisten pitojen ja inverttien harjoittelua.

TORSTAISIN 

16.4. - 21.5.2020  klo 18.05 - 19.05 

VAPUN AATTONA 30.4. EI OLE TUNTIA!

 

Ohjaaja: KATI KINNASLAMPI

Kati on 3v. harrastanut tankotanssia Maarit Kauton opissa Kotkan Hyrrillä ja käynyt hyvin monipuolisesti erilaisilla kursseilla. Laji on vienyt Katin täysin mennessään :) Ohjaajana Kati on kannustava, täsmällinen ja innostava! Kati on toiminut 10v. luokanopettajana päivätyönään ja hänellä on liikunnan erikoistumisopinnot käytynä opettajankoulutuksessa. Muuta tanssi- ja ohjaustaustaa: joukkuevoimistelutausta 20v. ajalta, tanssillisen voimistelun ohjauskokemus 8v. ajalta ja taustalla lisäksi muina harrastuksina olleet monien eri tanssilajien lisäksi baletti & jazz. 

 

VAATETUS:

Tankotanssitunneille mukaan lyhyet (mikro)shortsit ja päälle pitkät joustavat leggingsit/verryttelyhousut. Yläosa liikuntaan sopiva. Tunneille voi ottaa mukaan oman pyyhkeen tangon puhdistamista varten, sekä juomapullon. Jalkineita ei tarvita, mutta sukat voi ottaa mukaan.

Kati Kinnaslampi