Tankotiivarit & kurssit

Nita Lehto

Tankotanssiworkshoppeja yhteistyönä Kotkan Hyrrien kanssa!

Tankotanssiworkshop Alkeet 35€/hlö
la 12.10 klo 15-16:15

Tämä sopii sinulle, jolla on jonkin verran kokemusta tankotanssista. Tänne lähtötasoa ei ole, joten matalalla kynnyksellä mukaan. Harjoittelemme liikkuvuusliikkeitä, ja helpoimpia voimaliikkeitä comboineen. Tämän tunnin tavoitteena on saada myös lattiatyöskentelyä entistä sulavammaksi.
Hinta 35€/ 75min

Tankotanssiworkshop Jatko 35€/hlö
la 12.10 klo 16:30-17:45

Tämä sopii sinulle, joka haluat ottaa haltuun siisteimmät notkeus- ja voimaliikkeet. Tunnilla tehdään pätkiä kisakoreografiastani, ja lattia-akrobatialiikkeistäni. Tule mukaan, jos olet valmis testaamaan minun bravuureitani. Keskitymme tunnilla myös eläytymiseen, ja käsilläseisontaan tangon kanssa. Tuntia muokataan osallistujien mukaan, joten tänne lähtövaatimuksena on se, että olet ollut harrastuksen parissa parista vuodesta eteenpäin. Jokaisesta liikkeestä on helpompi ja edistyneempi variaatio.
Hinta 35€/ 75min

Kaikista workshopeista saa ilmaisen liikkuvuustreenin valinnan mukaan alkeisiin/ jatkotasolle.

YHTEISHINTA 60€

Paikkoja rajoitetusti. 

ILMOITTAUTUMINEN

info@nitsku.fi/ 0401504494

Kuka on Nita?
Oon 25-vuotias personal trainer ja kilpaurheilija. Aloitin tankotanssin 2012, ja kilpailen nykyään SM-tasolla isoin tavoittein. Mulla on itsellä taitoluistelutaustaa kymmeneltä vuodelta, jonka ohella olen tanssinut monipuolisesti. Luistelun jälkeen löysin sirkuksen ja tankotanssin. Kisasin ekat kisat tangon kanssa muutama vuosi sitten. Omia vahvuuksiani on ehdottomasti lattia akrobatia, tanssillisuus ja tietysti notkeusliikkeet. Oon opettanut tankotanssia vuodesta 2014 asti.
Lisää musta voit kurkata blogista: https://www.nitsku.fi/
ig stä: https://www.instagram.com/_nitsku/


Kysy ihmeessä lisää, jos joku mietityttää näihin liittyen.