Tankotiivarit & kurssit

Susanna Kyöstilä

MAALISKUUN TANKOTANSSIN WORKSHOPIT: Just Dance, Basics, DROP IT! & Insta Tricks  

Rock the Pole tanssikoulun ohjaaja SUSANNA KYÖSTILÄ tulee pitämään tankotanssin workshopeja jälleen Hyrräsalille maaliskuussa 14.-15.3.2020! 

LA 14.3.2020

klo 12.30-14.00   Just Dance

klo 14.15-15.45   Basics

 

SU 15.3.2020

klo 12.00-13.30   DROP IT!

klo 13.45-15.15   Insta Tricks

 

Hinta: 1 workshop/90min/ 32 €

 

TAI jos osallistut viikonlopun 14.-15.3.2020 aikana

2x90min workshopille, hinta: 58 €

3x90min workshopille, hinta: 72€

kaikille neljälle workshopille, hinta: 80 €

 

TUNTIKUVAUKSET

Just Dance: Tällä koreografisella workshopilla heittäydytään liikkeen ja rytmin vietäviksi lattiatasossa sekä yläilmoissa tangolla. Workshopilla tavoitellaan itsevarmaa tanssijan ryhtiä ja nautitaan oman kehon tuottamasta estetiikasta. Tunnin taso on avoin, mutta peruspyörähdysten sekä invertin hallinta helpottavat koreografian opettelua. Treenilaukkuun kannattaa pakata tankotanssiin soveltuvien vaatteiden lisäksi pitkät housut sekä polvisuojat tai polven yli ulottuvat sukat/säärystimet. Workshopin koreografian kappale on Best Friend by Sofi Tukker, NERVO, The Knocks, ALISA UENO ja siihen kannattaa tutustua jo ennen tuntia.

 

Basics: Workshop on omistettu tankotekniikan perusteille. Perusasioiden hyvä hallinta luo vahvan pohjan opetella tulevaisuudessa haastavampia transitioita, temppuja tai pyörähdyksiä. Workshopilla keskitymme erityisesti liikkeen hallintaan, teknisiin yksityiskohtiin ja viimeisteluun kauniita linjoja unohtamatta. Alkulämmittelyn voima-osioista saa hyviä lajiharjoitteluta tukevia vinkkejä omatoimista harjoittelua varten. Workshopin taso on avoin ja harjoituksia voidaan varioida osallistujien tason mukaan. Jatkotason harjoittelijat ovat tervetulleita treenaamaan sitä kuuluisaa "väärää puolta".

 

DROP IT! workshopilla harjoitellaan nimensä mukaisesti erilaisia näyttäviä pudotuksia tangolla. Workshopin osallistujilla suositellaan olevan hallussa ainakin invertti, kaksonen, skorpioni sekä kiipeäminen. Workshopilla harjoitellaan lisäksi varmistamista eli spottaamista, joka mahdollistaa turvallisen omatoimisenharjoittelun yhdessä treenikaverin kanssa. DROP IT! workshop soveltuu parhaiten keski- ja jatkotason tamkoakrobaateille.

 

Insta Tricks workshopin innoittajana ja ideoiden lähteenä toimii sosiaalinen media. Worksopilla opetellaan uusimpia temppuja, kekseliäitä yhdistelmiä ja kauniita sarjoja maailman huipulta. Voit myös esittää toiveita tunnin liikkeistä etukäteen ohjaajalle. Worksopille kannattaa ottaa mukaan kamera, sillä hyvin suurella todennäköisyydellä profiilikuva saattaa mennä vaihtoon! Insta Tricksin taso on avoin. Tunnin harjoituksia voidaan helpottaa/vaikeuttaa osallistujien mukaan.

 

Susanna on ohjannut tankotanssia sekä muita kehonhallintaa haastavia tunteja Rock the Polella useita vuosia. Susannan tunneilla opitaan uutta kannustavassa, turvallisessa ja rennossa ilmapiirissä. Hän soveltaa opetuksessaan osaamista, uusia ideoita ja innovaatioita myös muista urheilulajeista ja treenimuodoista. Susanna harjoittelee, kilpailee, valmentaa ja esiintyy tangolla itse aktiivisesti ohjaamisen lisäksi. Tutustu Susannaan lisää instagramissa @polemyrkky ja voit myös esittää siellä toiveita viikonlopun workshopeille.

Tankotiivari LA 14.3. klo 12.30-14.00 Just Dance

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tankotiivari LA 14.3. klo 14.15-15.45 Basics

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tankotiivari SU 15.3. klo 12.00-13.30 DROP IT!

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tankotiivari SU 15.3. klo 13.45-15.15 Insta Trics

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.