Nuori Suomi

Sinettiseurat

 

 

Lupaus laadusta urheilevan lapsen ja nuoren parhaaksi


Vuonna 1992 aloitettu Sinettiseuratoiminta on Valon ja urheilun lajiliittojen yhteinen toimintamalli, joka rakentuu lapsen ja nuoren parhaan edistämiselle - lapsen kasvun ja kehityksen tukemiselle sekä lapsuuden kunnioittamiselle. Toimintaa määrittelevät Sinettikriteerit.

Lasten ja nuorten urheilussa tärkeää on ilo, innostus, oppiminen ja kehittyminen sekä kaveruus ja yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua. Sinettiseuratoiminnan tavoitteena on löytää seurassa yhteinen toimintatapa ja periaatteet, joilla laadukasta lasten ja nuorten toimintaa voidaan toteuttaa.

Sinettiseurat ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja. Ne ovat aktiivisia ja kehityshaluisia seuroja - lajiensa ja paikkakuntiensa parhaita! Sinetin saaminen on seuralle kunnia-asia, mutta se tuo seuralle myös vastuuta. Sinetti on lupaus laadusta.

Sinettiseurat tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten urheilun parissa. Laadukkaan toiminnan mahdollistavat aikuiset - vanhemmat, ohjaajat, valmentajat, seurajohtajat ja muut toimijat - jotka ovat tietoisia kasvatusvastuustaan ja esimerkkiroolistaan.

 

 


 

katsokaa keskustelun aluksi "Huippuaikuisen valmennusvideo" (5'20")

Lisäksi käytössä on  "Huutaja"-video, joka kertoo miten kannustan lastani (1 min)

Kerro tarina, kokemus tai elämys

 

Hei nuori!

Kerro tarinoita kilpailumatkoista (esim. IKM ), kuluneesta kaudesta tai ihan mistä vaan, voit laittaa vaikka terveisiä sähköpostiin kotkan.hyrrat@kymp.net tai toinen vielä helpompi tapa on kirjoittaa näiden sivujen kautta suoraan kohdasta Ota yhteyttä / anna palautetta. Sieltä löytyy kaavake, jonka kautta lähetetyt jutut eivät näy suoraan näillä sivuilla joten rohkesti vain kirjoittamaan. T: Hyrrien hallitus