Oma pari? Varusteet? Vastauksia näihin ja muihin kysymyksiin

OMA PARI

Tasapareja muodostetaan lavatanssiryhmässä, joissa pareja ei vaihdeta. Tule rohkeasti paikalle ja katsotaan ensimmäisillä kerroilla löytyisikö sinulle pari.

Rock'n'swing–tanssiryhmissä ja kilpatanssin alkeisryhmissä et tarvitse omaa paria ja ryhmissä on parinvaihto. Ellet halua vaihtaa paria, sinun tarvitsee vain reilusti kertoa se, eikä siitä tehdä harrastuksellesi kynnyskysymystä.


VARUSTEET

Jalkineiksi käyvät parhaiten lava- ja kilpatanssiin miehille puvun kengät tai nahkapohjaiset tanssikengät ja naisille matalat tai keskikorkeat juhla- tai tanssikengät.

Rock'n'swing-tansseihin soveltuu parhaiten pehmeä pohjaiset nauhalliset kengät. Yksin tanssittavissa ryhmissä tossut tai kevyet sisälenkkarit ovat parhaat. Katsothan, ettei pohjasta irtoa mustaa väriä!!!

Lastentanssissa suosittuja jalkineita ovat olleet erilaiset sisätossut tai jarrusukat.

Tankotanssitunneille mukaan lyhyet (mikro)shortsit ja päälle pitkät joustavat leggingsit/verryttelyhousut. Yläosa liikuntaan sopiva. Tunneille voi ottaa mukaan oman pyyhkeen tangon puhdistamista varten. Jalkineita ei tarvita, mutta sukat voi ottaa mukaan.

Varaudu hikoiluun valitsemalla mukavat vaatteet. Juomapullo ja hikipyyhe voi olla tarpeen.

Kyseessä ei ole varusteurheilu, mutta kaivatessasi esim. jalkineita tai musiikkia, löydät yhteystietoja seuran kotisivujen linkkilistalta tai kysymällä suoraan ryhmän vetäjältä.


VAPAAHARJOITTELU

Oma-aloitteeseen harjoitteluun voi varata salia edulliseen hintaan. Silloin tuot oman musiikin tai musiikin puuttuessa pyydä apua ohjaajiltasi. Salin vakiovuorot näkyvä salin varauskalenterista johon on linkki etusivullakin. Salin varauksen tarkemmat ohjeet löydät täältä tai ottamalla yhteyttä salivastaavaan 040-5945106.


TIEDOTUS

Tiedotusta hoidetaan kertomalla asioista seuran kotisivuilla ja sen jäsensivuilla, tunneilla, laittamalla ilmoitustaululle tiedotteita ja sähköpostilla.

Tarvitaessa jaamme lapsille myös kirjallista materiaalia kotiin vietäväksi.

Saadaksesi nopeasti tietoa mahdollisista muutoksista tai haluat kertoa tai kysyä seurakavereilta, käytä jäsensivuja ja ryhmän omaa sähköpostia.

Aikuisliikunnalle, lasten ja nuorten toiminnalle, rock'n'swing sekä kilpatanssille on omat sähköpostiryhmät. Ryhmään liittyy luonnollisesti, kun ilmoittaa jäsentietolomakkeessa sähköpostiosoitteen.

Postia ei tule paljon, koska ensisijainen viestintä tapahtuu kotisivuilla.

 

MUUTA TOIMINTAA KAUDEN AIKANA

Erillisiä lyhytkursseja järjestetään kysynnän mukaan eri lajeista. Näistä voi tehdä ensisijaisesti ehdotuksia hallitukselle esim. kotisivujen Ota yhteyttä osiossa tai laittamalla lapun palautelaatikkoon kahviossa. Kaikki muu toiminta on meistä itsestä kiinni – mitä sinä ehdotat ?


YLEISIÄ SALISÄÄNTÖJÄ

Saavu tunneille ajoissa. Oletko ajatellut, että myöhästymisen vuoksi tunnin aloittamista saatetaan siirtää 5-10 minuuttia tai joudutaan kertomaan uudestaan tiedotettava asia, kertaamaan juuri opetettu kuvio jne. Siinä 10 minuutissa ehditään tanssia kolme kappaletta alusta loppuun. Siirry juttelemaan kahvion puolelle oman tuntisi päätyttyä, että seuraava tunti pääsee alkamaan ajallaan. Jos poistut salilta viimeisenä niin katsothan, että ikkunat, vesipisteet sekä ovet tulee suljettua.

TOIMINNAN KEHITTÄMINEN

Jos mieleesi tulee kehitysehdotus, kerro se rohkeasti eteenpäin seuran toimitsijoille!
Tai jos eteesi tulee tilanne, että 'kivi hiertää kengässä' vaikuttaen haluusi jatkaa harrastuksesi parissa, juttele heti ryhmän vetäjän kanssa. Jalostetaan ideaasi toiminnaksi asti tai ravistetaan kivi yhdessä pois. Vetäjiltä puuttuu laulutaidon lisäksi myös ajatustenlukijan taidot ;-), muttei halua vetää toimintaa parhaalla mahdollisella tavalla omaamilla taidoillaan.

Tervetuloa toimintaan rohkeasti mukaan!