Tähtiseura

Tähtiseura

 

Tanssiklubi Kotkan Hyrrät on hyväksytty mukaan Olympiakomitean uuteen Tähtiseura-laatuohjelmaan, ja tähtimerkki viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. 

Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan. Entistä laajempi tuki mahdollistaa paitsi  liikunnan säilymisen osana ihmisen eri elämänvaiheita, myös alustan kehittyä huippu-urheilijaksi.

Tanssiklubi Kotkan Hyrrät on tehnyt pitkään ohjaus- ja valmennustyötä lasten ja nuorten tanssiurheilun parissa. Tästä työstä tunnustuksena seuralle myönnettiin Olympiakomitean Sinettiseuratunnus vuonna X ja vuonna 2018 Tähtimerkki. Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Seuralle myönnetty Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Lasten ja nuorten osa-alueella Tähtimerkki tarkoittaa ennen kaikkea kehittävää ja innostavaa ympäristöä harrastamiseen ja urheiluun. 

 

 

 

3-4v. Lastentanssi MA-ryhmä/Krista
3-4v. Lastentanssi KE-ryhmä/Meiju
MuksuMix 5-6v./ Krista
Bailakids 7-12v./Krista
Poikien Hiphop 7-12v./Joe

Kevätkauden 2019 pelisäännöt

Lisäksi käytössä on  "Huutaja"-video, joka kertoo miten kannustan lastani (1 min)

Kerro tarina, kokemus tai elämys

 

Hei nuori!

Kerro tarinoita kilpailumatkoista (esim. IKM ), kuluneesta kaudesta tai ihan mistä vaan, voit laittaa vaikka terveisiä sähköpostiin kotkan.hyrrat@gmail.com tai toinen vielä helpompi tapa on kirjoittaa näiden sivujen kautta suoraan kohdasta Ota yhteyttä / anna palautetta. Sieltä löytyy kaavake, jonka kautta lähetetyt jutut eivät näy suoraan näillä sivuilla joten rohkesti vain kirjoittamaan. T: Hyrrien hallitus