Viikko-ohjelma kevät 2019

KEVÄTKAUSI 2019 alkaa viikolla 3 (ellei toisin mainita)

 

LISÄTIETOJA RYHMISTÄ KOHDASTA TUNTIKUVAUKSET

 

MAANANTAI

17.00 - 17.30     Lastentanssi 3 - 4v./Krista (Hyrräsali) RYHMÄ TÄYNNÄ!

17.40 - 18.25     MuksuMix 5 - 6v. tytöille ja pojille/Krista (Hyrräsali) RYHMÄ TÄYNNÄ!

18.30 - 19.15     Bailakids 7 - 12v. (Hyrräsali)

19.30 - 20.30     Soololattarit 6x60min 4.3.-8.4.2019 (Hyrräsali)


TIISTAI

17.00 - 17.45     Lavis-lavatanssijumppa (Hyrräsali) 

17.00 - 17.45     Satubaletti 4 - 5v. (Hovinsaaren koulu) RYHMÄ TÄYNNÄ!

17.55 - 18.40     Satubaletti 5 - 6v. (Hovinsaaren koulu)  RYHMÄ TÄYNNÄ!

18.45 - 19.30     Streetdance 7 - 12v. (Hovinsaaren koulu)

17.30 - 18.30     Rock'n'Swing, alkeet (Hyrräsali) 15.1.-19.2. Lindy hop, 5.3.-9.4. Boogie Woogie

18.00 - 21.00     Rock'n'Swing, jatkoryhmä (Hyrräsali) 

 

KESKIVIIKKO

17.00 - 17.45     Perhetanssiliikunta vanhempi+lapsi 1-3v.  (Hyrräsali)

17.00 - 17.30     Lastentanssi 3 - 4v./Meiju (Hyrräsali) RYHMÄ TÄYNNÄ!

18.00 - 19.30     Lavatanssi, alkeet (Hyrräsali) 

19.30 - 21.00     Lavatanssi, jatko/paritanssitekniikka (Hyrräsali) 

 

TORSTAI

17.15 - 18.00     Poikien hiphop 7 - 12v. (Hyrräsali)

 

TANKOTANSSI

I-jakso 14.2.-14.3.2018

17.00 - 18.15     Tankotanssi jatko 2, 14.2. - 6.6. (Hyrräsali) 15x75min    

18.30 - 19.45     Tankotanssi jatko 1, 14.2. - 25.4. (Hyrräsali) 10x75min

19.45 - 20.45     Tankotanssin alkeistiiviskurssi, 14.2.-14.3. (Hyrräsali) 5x60min 

 

II-jakso 28.3.-25.4.2018 

17.00 - 18.15     Tankotanssi jatko 2, 14.2. - 6.6. (koko kauden kestävä)

18.30 - 19.45     Tankotanssi jatko 1, 14.2. - 25.4. (kestää jaksot I ja II)

19.45 - 20.45     Tankotanssin alkeistiiviskurssi, 28.3.-25.4. (Hyrräsali) 5x60min 

           

III-jakso 9.5.-6.6.2018             

17.00 - 18.15     Tankotanssi jatko 2, 14.2.-6.6. (koko kauden kestävä) 

18.30 - 19.45     RYHMÄ INFOTAAN MYÖHEMMIN

19.45 - 20.45     RYHMÄ INFOTAAN MYÖHEMMIN

 

LAUANTAI

TANKOTANSSI

11.00 - 12.15     Avoimen tason tankotekniikka 16.2.-16.3. (Hyrräsali) 5x75min

12.15 - 13.15     Pole Choreo 16.2.-16.3. (Hyrräsali) 5x60min

 

SUNNUNTAI

15.15 - 16.00     Kilpatanssin alkeet, lapset 6-17v. (Hyrräsali)

16.00 - 17.00     Lattarit & vakiot, aikuiset (Hyrräsali)

16.00 - 17.30     Rock´n´ Swing kisaryhmä 3.2.-7.4.2019 (Hyrräsali)

17.30 - 19.00     Blues-tiiviskurssi 20.1.-17.2.2019 (Hyrräsali) 5x90min

17.30 - 19.00     West Coast Swing-tiiviskurssi 10.3.-7.4.2019 (Hyrräsali) 5x90min

18.00 - 19.00     Jazz-/nykytanssi, aikuiset (Hyrräsali)