Jazz-/nykytanssi

Jazz-/nykytanssi on suunnattu aikuisille harrastajille, mutta myös lukioikäiset voivat osallistua tunneille. Jazz-/nykytanssi tunnit ovat dynaamisia ja tanssillisia tunteja, jossa painotetaan jazzille ominaiseen tekniikkaan sekä nykytanssille ominaiseen ilmaisuun. Nykytanssi monipuolinen, vapaa ja ilmaisullinen tanssilaji, jossa yhdistyy useiden tanssilajien sekä taiteen elementtejä. Jazz puolestaan rytmikäs ja energinen laji, jossa musiikki ja liike on vuoropuhelussa. Tunneilla työstetään tekniikkaharjoitusten, ilmaisun ja kehonhuollon lisäksi erilaisia koreografioita.

 

SUNNUNTAISIN Hyrräsalilla (pieni sali)

KLO 18.00 - 19.00

Ohjaaja: Roosa Kääriäinen

 

 

Roosa Kääriäinen on keväällä 2017 Pohjois-Karjalan ammattiopisto Outokummusta valmistunut tanssija. Kotkalainen 22-vuotias Roosa on ammentanut tanssimaailmaansa opintojen parissa Helsingissä ja Outokummussa. Hän on tanssinut laajasti eri lajeja koko ikänsä ja omaa vahvan taustan showtanssista ja street lajeista päälajinaan nykytanssi ja tanssitaide. Vapaa-ajallaan hän myös nauttii lavatanssien tunnelmasta. Roosa omaa vahvan esiintymiskokemuksen ja ammattimaisen otteen ohjaamiseen. Tunneilla kehitetään, ruokitaan ja vahvistetaan liikettä ja oppilaiden omaa tanssityyliä. Tärkeimpänä kuitenkin tanssinilo!

Roosa on haaveilija ja maailmanlapsi tutkimusmatkalla ihmismieleen inspiroituneen liikkuvien kehojen lukemattomista mahdollisuuksista.
Roosa Kääriäinen