LattariLauantai 11.7.2020

Pinja Simola

11.7.2020 LattariLauantai!

Hyrräsalilla tarjolla vauhdikas setti lattareita: Reggaetonia, Bachataa ja Salsaa.

Aiemi kokemus tansseista ei ole välttämätön ja tunnit tanssitaan soolona. Tarvitset mukaasi vain juomapullon ja avoimen/hyvän mielen! Kaikki tunnit sopivat niin miehille kuin naisillekin.

Ilmoittautuminen

Aikataulu:

14.00-15.00 Reggaeton 

15.00-16.00 Salsa

16.00-17.00 Bachata

 

BACHATA

Bachata on sensuelli ja rytminen Dominikaanisesta tasavallasta alkunsa saanut tanssi, joka koostuu kolmesta askeleesta ja niitä seuraavista lantionliikkeestä. Bachataa tanssitaan maailmalla eri tyyleillä, joita yhdistellään tunnilla. Tunnilla pääset sisälle bachatan rytmiin ja intohimoiseen fiilikseen kun opetellaan bachatan peruskuvioita sekä kehonkäyttöä musiikin tahtiin.  

SALSA

ympäri maailmaa mainetta niittänyt salsa on kahdeksanjakoisen musiikin tahtiin tanssittu latinotanssi, josta ei menoa ja iloa puutu. Tunnilla pääset tutustumaan vauhdikkaan salsan rytmeihin mukaansa tempaavan musiikin tahdissa, missä opetellaan perusaskelien lisäksi muun muassa käännöksiä ja pyörähdyksiä ja kehonkäyttöä. 

REGGAETON

                  Reggaeton on rytmikästä Latinalaisessa Amerikassa ja Euroopassa tanssilattiat                        villitsevää musiikkia, jossa sekoittuu jamaikalainen reggae ja dancehall sekä Amerikan hip hop. Tässä tanssissa käytetään runsaasti keskivartaloa ja lantiota. 

 

Ohjaaja: PINJA SIMOLA

Alunperin Kotkalainen Pinja on intohimoinen bachatan ja salsan tanssija, ja opettaa kyseisiä tansseja Suomessa ja ulkomailla reggaetonin sekä zumban lisäksi. Lisäksi Pinja tekee paljon latino-DJ:n hommia Helsingin erilaisissa tanssitapahtumissa. Tunneilla pääset nauttimaan hänen energisestä ja väsymättömästä olemuksestaan!

 

HINNAT: 1h/9€,    2h/15€,   3h/20€