MuksuMix, tytöt+pojat 5-6v.

MuksuMix-kevätesitys Tanssin Jukebox-tapahtumassa 14.4.2019

MAANANTAISIN Hyrräsali (iso sali)       

KLO 17.40 - 18.25                                  

Ohjaaja: Krista Piippo     

Koulutus:

-Tanssiurheiluvalmennuskoulutus Taso1 ja Taso2-koulutus suoritettu 07-08/1998, Nuori Suomi ohjaajakoulutus 09/1998/Suomen tanssiurheiluliitto

-Aikuisten harrasteliikuntakoulutus 11/2016/Suomen Tanssiurheiluliitto

-Lastentanssin ohjaajakoulutus 07/2017/Suomen Tanssiurheiluliitto

Oma tanssitausta: Klassinen baletti 5-12v., kilpatanssi 10v. alkaen, showtanssi 18v. alkaen, showtanssiryhmä Diamond Heelsin vetäjä ja tanssija vuodesta 2005 alkaen, lavatanssiharrastus vuodesta 2010 alkaen. Tanssijana Kotkan kaupungin teatterissa useissa eri musikaaleissa vuosina 2008-2016.

PELISÄÄNNÖT                       

MA-RYHMÄ TÄYNNÄ!

 

MuksuMix-ryhmä on tarkoitettu 5-6-vuotiaille lapsille. Tunneilla pyritään herättämään lapsen kiinnostus tanssiin, rohkaistaan lasta nauttimaan liikkumisesta ja ilmaisusta musiikin ja rytmin vietävänä, sekä harjoitellaan ryhmän jäsenenä toimimista.

Tanssituntien tarkoituksena on antaa lapselle mahdollisimman laaja-alainen ja monipuolinen kuva tanssin maailmasta. Erilaisia tansseja opetellaan leikin ja mielikuvien avulla. Ryhmässä opetellaan oman kehon hallintaa ja tuntemista perusliikuntataitoja kehittäen. Tunneilla tanssitaan pieniä, ikätasolle sopivia tansseja yksin, parin kanssa ja ryhmässä. Tavoitteellisuus ei sulje pois leikinomaisuutta ryhmän toiminnassa.

Mikäli on halukkuutta, niin ryhmän tavoitteena on osallistua kevätkauden 2019 aikana pidettävään kilpailuun Muksumix 2 - tai Muksumix 4 - sarjassa. Muksumix-kilpailuun voivat osallistua myös tyttöparit, eli vaikka poikapari vielä tässä vaiheessa puuttuisi, se ei ole esteenä. Tavoitteellisuus ei sulje pois leikinomaisuutta ryhmän toiminnassa.

Opeteltavat tanssit ovat ensisijaisesti Valssi ja Cha Cha Cha. Näiden lisäksi harjoitellaan Quickstep ja Jive.